Thursday, March 24, 2011

BlooD (@_@)

Assalamualaikum..
fuhh..lama sudah x update..
blog di anak tirikan..haha
maklumlah..2 minggu yang full dengan presentation and assignment..
student la katakan..^_^

perkara yang berjaya ku buat dalam 2 minggu ni :

1) benda yang dah lama tunggu..baru kali ni dapat..ce teka..ce teka..haha
    D_R_A  D_R_H...sape dapat isi tmpat kosong ni nanti saya bagi hadiah..haha

pada suatu pagi yang sangat SeRAbUT..dalam sebuah bilik yang besar..

me: saya tak pasti la berat saya lebih 45 ke tak..
akak kaunter : xpe2..kamu isi je borang dulu..
me : okay kak..(senyum nampak gigi)

next kaunter..
me : akak..timbang dulu boleh?
aka kaunter : naik la..okay..awak lepas..berat 45++
me: yeay..haha..akhirnya..
akak kaunter : hemoglobin awak tinggi ni..bagus la derma..
me: hee~

tgk sekeliling..cari katil kosong..jeng..jeng..jeng..nampak satu kerusi..cepat2 pegi duduk..berebut dengan sorang brother ni..ladies first ye! haha
misy datang, borak-borak..tiba-tiba dia kelurkan satu jarum ..warggggg.. teringat cite "THE SAW"..(''_'')
besar nye! 

tak sampai satu saat pun..dah siap..LaH! tak sakit langsung..haha..

p/s : lepas ni dermalah darah banyak-banyak..nanti kalauu masuk hospital tak payah bayar..haha
       bantulah orang yang memerlukan~ chill!

2 comments:

Make Your Own Words™ said...

lepas ni kurus la..sbb dh drma darah

DATO MUDA NIZAR said...

hahaha,...betoi tu,..jgn jd mcm aku,..haha